ata
next arrow
Shadow

1.Dicle Pediatri Günleri Başladı

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Dicle Pediatri Derneğinin düzenlemiş olduğu 1. Dicle Pediatri Günleri başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanındaki önemli konularda gelişmeleri güncellemek ve deneyimleri paylaşabilmek amacıyla Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 1. Dicle Pediatri günleri büyük bir katılımla gerçekleşti.

Program açılış konuşmasını Düzenleme Kurulu adına Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Dicle Pediatri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper Akın yaptı.

Akın, "50 yılından fazla geçmişi olan bir ana bilim dalı Pediatri uzmanı yetiştirme konusundaki bilgi, birikim, deneyiminin ve akademik kültürünün mezuniyet sonrası eğitim faaliyetlerini de içerecek şekilde daha geniş bir alana yayılması ülkemize olumlu katkılar sağlayacaktır. Bu düşüncede olan ana bilim dalımızdaki değerli öğretim üyeleri 2022 yılında bir araya gelerek Dicle Pediatri Derneği'ni kurdu" dedi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker Kelle de bilgi ve deneyimlerini aktarmayı kabul ederek toplantıya katılan tüm hocalara ve katılımcılara şimdiden teşekkür etti ve verimli bir etkinlik olmasını temenni etti.

Alanında uzman konuşmacılar Dicle Pediatri Günleri kapsamında iki gün boyunca insan hayatının doğumundan ergenliğe kadar olan dönemindeki hastalıklarla ilgili tanı ve tedavi yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulunacak.

Pediatri 1

Pediatri 2

Pediatri 3

Pediatri 4

Pediatri 5

Pediatri 6

Pin It

Misyon ve Vizyonumuz

MİSYONUMUZ
Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta Kalite, Akreditasyon, Verimlilik, Mükemmellik ve Yönetim sistemleri standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.
VİZYONUMUZ
"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta Kalite, Akreditasyon, Verimlilik, Mükemmellik ve Yönetim sistemleri standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Temel Değerlerimiz

• Hasta, Hasta Yakını ve Çalışan Önceliği,
• Çalışanların aidiyet duygusu, dayanışması ve motivasyonu,
• Eğitim ve Gelişimde Süreklilik,
• Ölçümlere Dayalı Hizmet Planlaması ve Üretimi,
• Kaynakların Etkin Kullanımı,
• Önyargısız Yaklaşım, kalıcı güven
• Bilimsel ve Etik Kurallar,
• Katılımcılık, etkinlik ve etkililik.

• Adres: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri
    Başhekimliği, Kampüs, Sur, Diyarbakır, Türkiye 21280