DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ TEKNİK BAKIM HİZMETLERİ

Dicle Üniversitesi hastanelerinde Teknik bakım hizmetleri Teknik personeller tarafından Ana Bina Onkoloji Hastanesi, Çocuk Hastanesi ve kalp Hastanelerinde 7 gün 24 saat kesintisiz bir biçimde yapılmaktadır.Gelişen ve Büyüyen Hastanelerimizde Teknik hizmetlerde aksama yaşanmaması için Orta gerilim, Elektrik ,Sıhhi Tesisat, Kazan Dairesi, Asansör, Medikal Gazlar, Elektromekanik ,Telefon santrali nöbetçileri ile öngörülen tedbirler alınmaktadır. Ayrıca Mesai saatlerinde Rutin hizmetler Marangoz, Yapı Atölyesi, ısıtma soğutma, cam işleri, jeneratör, Basılı formlar, Boya Atölyeleri tarafından verilmektedirler.

TSE İSO 9001 Kalite Belgesi alan Dicle Üniversitesi Hastanelerinin bir parçası olarak Teknik Bakım hizmet çalışanları sağlıkta yaşanan gelişime ayak uydurarak, yükselen standartları sürekli kılmayı hedef edinmişlerdir.

Hastalarımıza hizmette yüksek kaliteyi amaçlar iken Teknik personellerimizin iş ve işçi güvenliği ve çalışan memnuniyetinin sağlanması da öncelikli hedeflerimizdendir