Kalite Politikamız ve Stratejilerimiz

Hastanelerimizde, SKS ve SAS’ na uygun sağlık hizmeti vermek için;

• Hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyetini sürekli arttırmak,
  • Teşhis ve tedavi ile ilgili işlemler hakkında hastaları bilgilendirerek onaylarını almak,
  • Katılımcı bir yönetim anlayışıyla tüm çalışanların deneyim, emek, bilgi, duygu ve düşüncelerini değerlendirmek,
  • Çalışanların iletişimini, kaynaşmasını ve motivasyonunu sağlamak için sosyal içerikli programlar uygulamak,
  • Hasta, hasta yakını ve çalışan güvenliği konusundaki faaliyetleri desteklemek,
  • Çağdaş teknolojiyi kullanarak bilimsel araştırmalarda öncü olmak,
  • Bilimsel, vicdani ve etik ilkelerden ödün vermeden çalışmak,
  • Her düzeyde eğitimin sürekliliğini sağlamak,
  • Sürekli ölçme ve değerlendirme ile hizmet kalitesini arttırarak kalıcı güveni sağlamaktır.