Ayrılırken

Evinizde bakımınızın devamını sağlayabilmek için multidisipliner taburcu planınız yapılacak;

• Taburcu talimatları (diyet, egzersiz, banyo, vs)
  • İlaç reçeteleri ve kullanma talimatları
  • Kontrol muayeneleri ve/veya takip hizmetleri (fizik tedavi, diyet vb)
  • Taburcu planınız ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa, hemşireniz veya hekiminiz size yardımcı olacaktır.
  • Taburcu olurken servislerimizde yapılan tedavi işlemleri ile ilgili epikriz istemeyi unutmayın.

Yatan Hasta Memnuniyet Anketi doldurmayı unutmayınız. Bu önemli geri bildirim bizleri yönlendiriyor ve süreçlerimizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat oluşturuyor. Hizmetlerimizde daha iyi olabilmek için düşüncelerinizi öğrenmeliyiz. Anketler her klinikte bulunmaktadır ve doldurduğunuz anketleri her servis kapısının yanında bulunan anket kutularına koyabilirsiniz.