Hasta Rehberi.

Hastanelerimizden Ayrılırken

anabina

Evinizde bakımınızın devamını sağlayabilmek için multidisipliner taburcu planınızyapılacak;

Taburcu talimatları (diyet, egzersiz, banyo, vs)

İlaç reçeteleri ve kullanma talimatları

Kontrol muayeneleri ve/veya takip hizmetleri (fizik tedavi, diyet vb)

Taburcu planınız ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa, hemşireniz veya hekiminiz size yardımcı olacaktır.

Taburcu olurken servislerimizde yapılan tedavi işlemleri ile ilgili epikriz istemeyi unutmayın.

Yatan Hasta Memnuniyet Anketidoldurmayı unutmayınız. Bu önemli geri bildirim bizleri yönlendiriyor ve süreçlerimizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat oluşturuyor. Hizmetlerimizde daha iyi olabilmek için düşüncelerinizi öğrenmeliyiz. Anketler her klinikte bulunmaktadır ve doldurduğunuz anketleri her servis kapısının yanında bulunan anket kutularına koyabilirsiniz.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."