online ran tel

banner logo

KAMUOYU DUYURUSU

hastanelogo

Malum olduğu üzere Tıp Fakültesi Hastanemizin temizlik ihalesinin süresinin bitmesi üzerine yapılan yeni hizmet alımı ihalesini yeni bir ticari firma kazanmış idi. İhaleyi kazanan firmanın ihale kapsamındaki işi deruhte ettiği tarihe kadar bu kapsamda hastanemizde çeşitli pozisyonlarda firma ile sözleşmeli olarak çalışmış olan bazı sözleşmelilerin yeni firma yetkilileri tarafından aranarak sözleşmelerinin yenilenmeyeceği hususunda bir bilgilendirme yapıldığına dair ihbarlar idaremize ulaşmıştır.

Bununla ilgili olarak söz konusu çalışanlarda bir huzursuzluk halinin meydana geldiği de görülmüştür. Bu çerçevede idaremiz tarafından yapılan incelemede söz konusu çalışanlara eski sözleşmelerinin ihale bitimi ile sonlanmış olması dolayısıyla yeni firma tarafından SGK girişlerinin yapılmayacağı şeklinde bir bilgilendirme yapıldığı anlaşılmıştır. İdaremiz, söz konusu çalışanların olumsuz etkilenmemesi noktasında hassasiyetini ilgili firma yetkililerine aktarmış ve hastanemize hizmet üreten tüm çalışanların verimli ve huzurlu çalışma ortamının temini ve mağduriyetlerinin yaşanmaması için gerekli itinanın gösterilmesini talep etmiştir. İdaremiz adalet ve hakkaniyet konusunda gerekli hassasiyeti ve kararlılığı her zaman gösterecektir. Kamuoyuna duyurulur.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

HASTANE YÖNETİMİ

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.