online ran tel

banner logo

Tıp Öğrencilerinde Beyaz Önlük Giyme Heyecanı

tip onluk4

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 birinci sınıf öğrencileri için geleneksel olarak düzenlenen "Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni" gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi Toplantı Salonu'nda birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen "Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni" ne   Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğhl, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof.  Dr. Veysi Akpolat, öğretim üyeleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

“Fakültemizi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız”

Törenin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekan V. Prof Dr. Veysi Akpolat; “ Tıp Fakültesinin köklü geçmişi, deneyimli ve kaliteli kadrosu ile akreditasyon hedefine hızla ilerleyen tıp eğitimi, kalite ve akreditasyon programlarına entegrasyonu yapılan hastanesi ile sizler için iyi bir eğitim yuvasıdır. Fakültemizi seçtiğinize pişman olmayacak iyi bir eğitim alacaksınız" dedi.

“Geleceğin popüler doktoru ve hocaları olacaksınız”

Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.  Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuşmasında, 6 yıllık eğitim sürecinde öğrencilere başarılar dileyerek; “ Şimdiden geleceğin en popüler tıp doktoru öğretim üyeleri ve hocaları olacaksınız.” dedi.

Açılış dersi konuşmasını ise Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr. Remzi Oto yaptı. Konuşmaların ardından "Önlük Giyme Töreni"ne geçildi. Öğrenciler sahneye davet edilerek önlükleri giydirildi. Töreni'nin ardından hekim adayı öğrenciler Prof. Dr. Remzi oto ile mesleğe ilk adımı olan yeminlerini ettiler.

tip onluk2

tip onluk

tip onluk1

tip onluk3

tip onluk4

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.