Tıp Öğrencilerinde Beyaz Önlük Giyme Heyecanı

tip onluk4

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 birinci sınıf öğrencileri için geleneksel olarak düzenlenen "Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni" gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi Toplantı Salonu'nda birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen "Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni" ne   Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğhl, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof.  Dr. Veysi Akpolat, öğretim üyeleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

“Fakültemizi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız”

Törenin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekan V. Prof Dr. Veysi Akpolat; “ Tıp Fakültesinin köklü geçmişi, deneyimli ve kaliteli kadrosu ile akreditasyon hedefine hızla ilerleyen tıp eğitimi, kalite ve akreditasyon programlarına entegrasyonu yapılan hastanesi ile sizler için iyi bir eğitim yuvasıdır. Fakültemizi seçtiğinize pişman olmayacak iyi bir eğitim alacaksınız" dedi.

“Geleceğin popüler doktoru ve hocaları olacaksınız”

Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.  Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuşmasında, 6 yıllık eğitim sürecinde öğrencilere başarılar dileyerek; “ Şimdiden geleceğin en popüler tıp doktoru öğretim üyeleri ve hocaları olacaksınız.” dedi.

Açılış dersi konuşmasını ise Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr. Remzi Oto yaptı. Konuşmaların ardından "Önlük Giyme Töreni"ne geçildi. Öğrenciler sahneye davet edilerek önlükleri giydirildi. Töreni'nin ardından hekim adayı öğrenciler Prof. Dr. Remzi oto ile mesleğe ilk adımı olan yeminlerini ettiler.

tip onluk2

tip onluk

tip onluk1

tip onluk3

tip onluk4

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."