Bakanlık Onaylı Sertifikasyon Kursları Devam Ediyor

sertifikasyon4

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sertifikasyon Birimi  tarafından organize edilen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursunun ikincisi başladı. 25 Eylül 2017 tarihinde başlayan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursuna. 4’ü çevre illerinden gelen hemşireler, 26’si D.Ü. Tıp Fakültesi Hastanelerindeki hemşireler olmak üzere toplam 30 hemşire katıldı.  45 gün sürecek olan Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere bakanlık onaylı sertifika verilecek.

Eğitim sağlıkta süreklilik arz eder

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kadiroğlu, kursiyerlere seslenerek; “ Eğitim sağlıkta süreklilik arz eden bir durumdur. Sertifikasyon Birimimiz tarafından 2016 yılında başlatılan Sertifikalı Eğitim Kursları 2017 yılında da devam ediyor. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere verilecek olan sertifikalar bakanlık onaylıdır. “ dedi.

Kurslar, önemli eksikliklerinizi kapatacak

Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; 2017 yılı kurs programlarının Başhekim Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Veysi Bahadır’ın denetiminde yürütüldüğünü belirterek; “ Bu kurs programları önemli programlardır. Bu eğitim programları sizler için önemli ve faydalı olacağını düşünüyorum.  Kurslardaki hemşirelik uygulamaları önemli eksikliklerinizi kapatacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum.”

“Sertifikasyon kurslarına devam edeceğiz

Başhekim Kadiroğlu;  D.Ü. Hastanelerinde sağlık alanında nitelikli insan gücünü yetiştirmeye yönelik Sağlık Bakanlığı Eğitim Yönetmenliğine uygun sertifikalı eğitim programları çerçevesinde  6 ayrı dalda başlatılan kurslara devam edeceğiz. Bu kursla, ameliyathane Hemşireleri, Yoğun Bakım Hemşireleri kursunu verdik. 2017 yılının ilk kursunu da Yoğun Bakım Hemşireleri Kursu ile başladık. Bu kursa 30 hemşiremiz katılmıştı. İkinci kursumuza da 30  kurs görecek.  Sırada yeni doğan ve çocuk hemşireliği kursları  var.  Bu eğitim ve aldığınız bu sertifika  size faydalı olacağı gibi  hastaneye ve hastalara da  yararlı  olacaktır.  “ dedi.

“Kursta çok yararlı bilgiler edineceğimize inanıyoruz”

Sertifikasyon kursuna katılan kursiyerler duygularını şöyle dile getirdiler; “Kurs sürecimizde Profesyonel hemşireler ve hocalarımızdan teori ve pratik dersler alacağız.  Çok faydalı olacağına, bilgimize çok şey katacağına,  bundan sonraki meslek hayatımıza da çok şey katacağına inanıyoruz. .” dediler

sertifikasyon3

sertifikasyon4

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."