online ran tel

banner logo

Bakanlık Onaylı Sertifikasyon Kursları Devam Ediyor

sertifikasyon4

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sertifikasyon Birimi  tarafından organize edilen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursunun ikincisi başladı. 25 Eylül 2017 tarihinde başlayan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursuna. 4’ü çevre illerinden gelen hemşireler, 26’si D.Ü. Tıp Fakültesi Hastanelerindeki hemşireler olmak üzere toplam 30 hemşire katıldı.  45 gün sürecek olan Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere bakanlık onaylı sertifika verilecek.

Eğitim sağlıkta süreklilik arz eder

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kadiroğlu, kursiyerlere seslenerek; “ Eğitim sağlıkta süreklilik arz eden bir durumdur. Sertifikasyon Birimimiz tarafından 2016 yılında başlatılan Sertifikalı Eğitim Kursları 2017 yılında da devam ediyor. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere verilecek olan sertifikalar bakanlık onaylıdır. “ dedi.

Kurslar, önemli eksikliklerinizi kapatacak

Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; 2017 yılı kurs programlarının Başhekim Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Veysi Bahadır’ın denetiminde yürütüldüğünü belirterek; “ Bu kurs programları önemli programlardır. Bu eğitim programları sizler için önemli ve faydalı olacağını düşünüyorum.  Kurslardaki hemşirelik uygulamaları önemli eksikliklerinizi kapatacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum.”

“Sertifikasyon kurslarına devam edeceğiz

Başhekim Kadiroğlu;  D.Ü. Hastanelerinde sağlık alanında nitelikli insan gücünü yetiştirmeye yönelik Sağlık Bakanlığı Eğitim Yönetmenliğine uygun sertifikalı eğitim programları çerçevesinde  6 ayrı dalda başlatılan kurslara devam edeceğiz. Bu kursla, ameliyathane Hemşireleri, Yoğun Bakım Hemşireleri kursunu verdik. 2017 yılının ilk kursunu da Yoğun Bakım Hemşireleri Kursu ile başladık. Bu kursa 30 hemşiremiz katılmıştı. İkinci kursumuza da 30  kurs görecek.  Sırada yeni doğan ve çocuk hemşireliği kursları  var.  Bu eğitim ve aldığınız bu sertifika  size faydalı olacağı gibi  hastaneye ve hastalara da  yararlı  olacaktır.  “ dedi.

“Kursta çok yararlı bilgiler edineceğimize inanıyoruz”

Sertifikasyon kursuna katılan kursiyerler duygularını şöyle dile getirdiler; “Kurs sürecimizde Profesyonel hemşireler ve hocalarımızdan teori ve pratik dersler alacağız.  Çok faydalı olacağına, bilgimize çok şey katacağına,  bundan sonraki meslek hayatımıza da çok şey katacağına inanıyoruz. .” dediler

sertifikasyon3

sertifikasyon4

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.