D.Ü. Hastanelerinde Sağlıkta Kalite Standartları Devam Ediyor

DSC 6850

Teknolojik altyapısıyla “Güvenli Hastane” olma yolunda ilerleyen ve 3.Basamak Sağlık hizmetinin verildiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde; Sağlıkta Kalite Standartları çalışmalar devam ediyor.

Başhekim Yardımcısı ve Kalite Direktörü Yrd.Doç.Dr.İsmail YILDIZ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; D.Ü. Tıp Fakültesi Hastanelerinde, SKSV5-Hastane, Sağlıkta Akreditasyon Standartları, Avrupa Kalite Vakfı Mükemmellik Modeli (EFQM) ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Standartları  çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “ SKSV5-Hastane, Sağlıkta Akreditasyon Standartları,  Hastane Birimleri ve Tüm AD/BD Başkanlıkları, yapılan çalışmaların tetkikini/ Özdeğerlendirmesini yapmak,  var olan eksiklikleri tespit edip iyileştirmek ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları (SKSV5-Hastane) dış tetkiki öncesi sorunları gidermek amacıyla ; 14 Eylül-04 Ekim 2017 tarihleri arasında  birimlerimizde “Kuruluş İçi İç Tetkik” gerçekleştirilecektir.” dedi.

Yrd.Doç. İsmail Yıldız, iç tetkikin; Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü himayesinde; Eylül-Ekim 2017 döneminde yapılacak olan Kuruluş İçi İç Tetkikin ,  Hasta ve Çalışan Güvenliği Komitesi temsilcileri ve başhemşire yardımcılarının desteği ile; Başhekim Yardımcısı ve Kalite Direktörü Yrd.Doç.Dr.İsmail YILDIZ, Akreditasyon Birim Sorumlusu Murat BİÇİMLİ, Kalite Yönetim Birim Sorumlusu Eylem Can ÖZDEMİR, Strateji Geliştirme Birim Sorumlusu Gülbahar YUVANÇ ile İç ve Dış Tetkik Hizmetleri Birim Sorumlusu Zeynep YILDIZ tarafından yapılacağını söyledi.

DSC 6850

DSC 6853

DSC 6860

DSC 6863

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."