online ran tel

banner logo

Bayramda Hastalar Ve Çocuklar Unutulmadı

bayram

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Hastaneler Başhekim vekili Doç.Dr. Mehmet GEM, Hastaneler Başmüdürü Uzman Yaşar ASLAN ve hastane yöneticileri Tıp Fakültesi Hastanelerinin hasta servislerini ziyaret ederek,  hasta, hasta yakını ve personellerin bayramını kutladı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yöneticileri ile  birlikte çalışanların ve hastanede yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile personelin bayramını kutlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu ve Hastaneler Başhekim vekili Doç.Dr. Mehmet GEM, hastanede yatarak tedavi gören çocuk hastalara da bayramlık elbise dağıtarak moral verdi.

Kurban Bayramında da  personeli ve hastaları yalnız bırakmayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Hastaneler Başhekim vekili Doç.Dr. Mehmet GEM, Hastaneler Başmüdürü Sağlık Uzmanı Yaşar Aslan, Başhemşire Rahime Atlı, Hastane Müdür Yardımcıları ile  hasta servislerini ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınları ile personelin  bayramını kutladı, hastalara çikolata ikram etti.

Hastaneler Başhekim vekili Doç.Dr. Mehmet GEM, Başmüdür Yaşar Aslan, Başhemşire Ramime Atlı, Müdür Yardımcıları, İdare Amiri ve bölüm sorumluları ile katları gezen Tahsin Kılıçoğlu, hasta ve personellere çikolata ikram etti. Hastalara moral aşılayan Kılıçoğlu, yatarak tedavi gören hasta çocukları da ziyaret eden Kılıçoğlu, burada çocuklara bayramlık elbise dağıttı ve onlarla sohbet ederek moral verdi.

Hastalara şifa diledi.

Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu hastalarla yaptığı sohbette; “ Bizim burada var oluş sebebimiz, sizlere hizmet sunmaktır. Bir ihtiyacınız, probleminiz olursa bize, hastane yönetimine iletin. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanınızdayız. Hepimizin bildiği gibi Bayramlar, büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Yüce Rabbim'den, bu mübarek günlerde ülkemize ve tüm insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve huzur nasip etmesini niyaz ediyor ve bir kez daha bütün hastalara şifa diliyorum" dedi.

Hastalar moral buldu

Hastaların durumları hakkında ilgililerden bilgi alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ziyaretin hastaları mutlu ettiğini ifade ederek;  “ Hastanelerimizde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Onlarla sohbet imkanı bulduk, geçmiş olsun dileklerimizi ileterek bayramlarını kutladık. Hastalarımız  ziyaretimizden çok  memnun oldular. Hayır dualarını aldık. Ayrıca hastanemizin değişik kliniklerinde tedavi gören 38 çocuk hastalarımızı da ziyaret ederek onlara bayramlık giyim eşyası dağıtık.  “ dedi.

bayram

Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.