online ran tel

banner logo

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 25 Eylül-03 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru tarihleri 21-31 Ağustos 2017’dir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar

http://www.tkhk.gov.tr/DB/5/8436_sertifikali-egitim-p  duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” kullanarak Dicle Üniversitesi Hastanelerine başvuru yapabilirler.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu : Selda BUDAK

Tel: 0412 2488001  /4800

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.