online ran tel

banner logo

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi

Diyarbakır Dicle Üniversitesi RektörlüğününÇocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama YetkiBelgesi almak için yapmış olduğu başvuru Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları doğrultusunda incelenmiş olup, adı geçen hastaneye “Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Uygulama Yetkisi” verilmiştir.

Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Uygulama Yetkisi

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.