online ran tel

banner logo

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimliği “Tedaviyi Uzakta Aramayın” Sloganıyla Kampanya Başlattı.

mardin

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimliği tarafından "Tedaviyi Uzaklarda Aramayın" sloganıyla başlatılan kampanya Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa valilik ve belediye başkanlığı ziyaretleri ile başladı.

Hastaneler Başhekimi Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız hastanelerimizde yürütülen ameliyatlar ve tedaviler hakkında pek bilgi sahibi değiller ya da hastanelerimiz hakkında kötü bir algı oluşmuş. Bu nedenle hastane yönetimi olarak bu algıyı yıkmak, hastaların yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıları ortadan kaldırmak ve ülke ekonomisi ciddi bir yük getiren hasta göçünü önlemek amacıyla "Tedaviyi Uzaklarda Aramayın" sloganıyla bir kampanya başlattık. Kampanyamız için hastanelerimizde yürütülen ameliyatlar ve tedaviler hakkında detaylı bilgilerin olduğu afişler ve billboardlar hazırladık. Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun Başkanlığında oluşturduğumuz Sağlık Turizmi ekibiyle bölge ziyaretlerine başlandı. Umarım bu çalışma neticesinde bölge vatandaşlarımızın batı illerine gitmelerine gerek kalmadan tüm tedavilerini hastanelerimizde almalarını sağlayacağız." dedi.

Sağlık Turizminden sorumlu Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN, "Bölgemizde yaşayan vatandaşları hastanelerimizde yürütülen faaliyet konusunda bilgilendirmek amacıyla bölge illerinin valileri ve belediye başkanlarıyla görüştük. Tüm görüşmelerimiz olumlu geçti. Ziyarette bulunduğumuz vali ve belediye başkanları ellerinden gelen tüm katkıları sağlayacaklarını ifade ettiklerini söyleyen Doç.Dr. Recep DURSUN konuşmasını şöyle sürdürdü; Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız hastanelerimizde yürütülen ameliyatlar ve tedaviler hakkında pek bilgi sahibi değiller. Bu nedenle genelde batı illeri seçilmekte ve bu da ciddi problemleri beraberinde getirmektedir. Bu problemlerin başında konaklama ve maddi giderler gelmektedir. Oysa aynı tedavi ek ücret alınmadan hastanın sosyal güvencesi ve ücretsiz konaklama imkânı ile hastanelerimizde başarıyla yapılmaktadır. Hizmetlerimiz hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek için hazırladığımız afişler ve billboardlar aracılığıyla tanıtım faaliyetlerine başladık. Tüm bölge halkına ulaşarak bölge insanın yaşadığı bu mağduriyeti kaldırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz." dedi.

Bölge ziyaretlerini tamamlayan sağlık turizmi ekibi, hazırlanan tanıtım afişlerinin valilikler ve belediyelere ait kurumlara asılması amacıyla ilgili kurumlara bıraktı. Sağlık Turizmi ekibi, Geniş kitlelere ulaşmak için Açık Hava Reklam Panoları (billboard) ile eylül ve ekim aylarında çalışmalarına devam edecekleri belirtildi.

IMG 7124

Batman Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Doç.Dr. H. Murat ŞAHİN, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN ve Müdür Yrd. M.Belgin NACİTARHAN

IMG 7130

Batman Belediyesinin Önü

IMG 7140

Siirt Valiliği Vali Yrd. Bünyamin KUŞ, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN, Müdür Yrd. M.Belgin NACİTARHAN

IMG 7146

Siirt Belediyesi Belediye Başkanı ve Siirt Valiliği Vali Yardımcısı Ceyhun Dılşad TAŞKIN, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN ve Müdür Yrd. M.Belgin NACİTARHAN

mardin

Mardin Valisi Mustafa YAMAN, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN ve Basın Yayın Sorumlusu Mustafa ÇALIŞKAN

urfa valiligi1

Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN ve Basın Yayın Sorumlusu Mustafa ÇALIŞKAN

urfa

Şanlıurfa Valiliği Vali Yardımcısı Ufuk AKIL, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.