online ran tel

banner logo

Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi

karacadag

Eğitim Koordinatörlüğü Birimimizce projelendirilen, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri olarak yapmış olduğumuz başvurumuz “Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi” başlıklı TRC2/17/TD/0063 referans numaralı Projemiz kabul edilmiş olup, Eğitim hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

24 Temmuz 2017 tarihinde Karacadağ Kalkınma Ajansı ile aramızda teknik destek sözleşmesi imzalanmıştır. Proje kapsamında Başhekimlik, Başmüdür ve Müdürler, Başhemşire ve yardımcıları, Eğitim Koordinatörlüğü, Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü olmak üzere 30 yönetim çalışanlarına profesyonel ve deneyimli uzmanlar tarafından " Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi" verilecektir.

Eğitim Programı:

- TS EN 15224 Sağlık Hizmetlerinde Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

- TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi

- Liderlik Eğitimi

- Kurumsal İletişim Eğitimi Olarak planlamış olup, eğitimler toplam 5 gün sürecektir.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.