online ran tel

banner logo

Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi

karacadag

Eğitim Koordinatörlüğü Birimimizce projelendirilen, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri olarak yapmış olduğumuz başvurumuz “Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi” başlıklı TRC2/17/TD/0063 referans numaralı Projemiz kabul edilmiş olup, Eğitim hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

24 Temmuz 2017 tarihinde Karacadağ Kalkınma Ajansı ile aramızda teknik destek sözleşmesi imzalanmıştır. Proje kapsamında Başhekimlik, Başmüdür ve Müdürler, Başhemşire ve yardımcıları, Eğitim Koordinatörlüğü, Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü olmak üzere 30 yönetim çalışanlarına profesyonel ve deneyimli uzmanlar tarafından " Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi" verilecektir.

Eğitim Programı:

- TS EN 15224 Sağlık Hizmetlerinde Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

- TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi

- Liderlik Eğitimi

- Kurumsal İletişim Eğitimi Olarak planlamış olup, eğitimler toplam 5 gün sürecektir.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.