online ran tel

banner logo

D.Ü Tıp Fakültesi Tarafından “15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri Anma” Etkinliği Düzenlendi

DSC 5736

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma’ etkinlikleri kapsamında ‘15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri Anma Günü Etkinliği’ düzenlendi. Etkinliğe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Genel Sekreter Dr. Kenan YAKUBOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Haluk İZOL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ufuk ALUÇLU, Tıp Fakültesi akademik ve idari personelleri katıldı.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte İstiklal Marşı okunmasının ardından şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. 15 Temmuz belgeselinin gösterildiği programda Rektör Yardımcısı ve D.Ü Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

KADİROĞLU, “15 Temmuz’da halkın iradesine ipotek koymak, toplumsal barış ve huzuru ortadan kaldırmak, ülkemizi bölüp parçalamak, mevcut hükümeti devirmek ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ortadan kaldırmak için dış güçler tarafından planlanan, hain ve alçak yerli işbirlikçileri tarafından da icraya konulan darbe kalkışmasının halkımızın kahramanca mücadelesi karşısında Allahın izni ve inayetiyle başarısızlıkla sonuçlandığına bizler ve tarih şahit oldu.” dedi.

Etkinlik, 15 Temmuz Marşı ile son buldu.

DSC 5736 DSC 5747

DSC 5718

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.