online ran tel

banner logo

Okul Öncesi Çocuk Etkinliğinde Çocuklar Coştu

IMG 6926

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinin “Topluma hizmet dersi kapsamında” hazırladıkları oyun ve müzik etkinliğinde çocuklargönüllerince eğlendi.

Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun, Çocuk Hematoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Söker, Hastaneler Başmüdürü Yaşar Aslan, Başhemşire Rahime Atlı, D.Ü. Hastanelerinde yatarak tedavi gören hasta çocuklar, anneleri ve okul öncesi çocuklar katıldı.

Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun konuyla ilgili yaptığı konuşmada; “ Çocuk Hastanesi, Kalp Hastanesi ve Onkoloji Hastanemizde yatarak tedavi gören çocuklarımız bu etkinlikte hoşça vakit geçirdiler. Amacımız birkaç saatliğine de olsa çocuklarımızı hastane ortamından uzak tutmak, moral vermek ve aynı zamanda eğlendirirken eğitmektir. Bu güzel etkinliği düzenleyen Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerine, hocalarına, etkinliğe katılan çocuklarımız ve ailelerine çok teşekkür ederim” dedi.Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretim Üyesi Mahmut Altunhan da konuşmasında Topluma hizmet dersi kapsamında Tıp Fakültesi Hastaneleri yöneticileri ile görüşerek,” çocukları nasıl eğlendirebiliriz dedik.” Onların önerileri ile bu etkinliği düzenledik. Çocukların anne ve babalarına “Dünyanın en güzel yeri neresidir.” diye sormuşlar. Bir anne “ Dünyanın en güzel yeri bir çocuğun kalbinde yer edinmektir.” demiş. Bizde bu etkinlikle çocukların kalbinde yer edinmek istedik.” dedi.

IMG 6978

IMG 6990

IMG 6997

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.