online ran tel

banner logo

Okul Öncesi Çocuk Etkinliğinde Çocuklar Coştu

IMG 6926

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinin “Topluma hizmet dersi kapsamında” hazırladıkları oyun ve müzik etkinliğinde çocuklargönüllerince eğlendi.

Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun, Çocuk Hematoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Söker, Hastaneler Başmüdürü Yaşar Aslan, Başhemşire Rahime Atlı, D.Ü. Hastanelerinde yatarak tedavi gören hasta çocuklar, anneleri ve okul öncesi çocuklar katıldı.

Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun konuyla ilgili yaptığı konuşmada; “ Çocuk Hastanesi, Kalp Hastanesi ve Onkoloji Hastanemizde yatarak tedavi gören çocuklarımız bu etkinlikte hoşça vakit geçirdiler. Amacımız birkaç saatliğine de olsa çocuklarımızı hastane ortamından uzak tutmak, moral vermek ve aynı zamanda eğlendirirken eğitmektir. Bu güzel etkinliği düzenleyen Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerine, hocalarına, etkinliğe katılan çocuklarımız ve ailelerine çok teşekkür ederim” dedi.Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretim Üyesi Mahmut Altunhan da konuşmasında Topluma hizmet dersi kapsamında Tıp Fakültesi Hastaneleri yöneticileri ile görüşerek,” çocukları nasıl eğlendirebiliriz dedik.” Onların önerileri ile bu etkinliği düzenledik. Çocukların anne ve babalarına “Dünyanın en güzel yeri neresidir.” diye sormuşlar. Bir anne “ Dünyanın en güzel yeri bir çocuğun kalbinde yer edinmektir.” demiş. Bizde bu etkinlikle çocukların kalbinde yer edinmek istedik.” dedi.

IMG 6978

IMG 6990

IMG 6997

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.