online ran tel

banner logo

D.Ü. Hastanelerine “En İyi Poster Bildiri Ödülü"

unnamed

Dicle Üniversitesi Hastaneleri İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanan bildiri, 19. Ulusal Hipertansiyon  ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’nde  “ En İyi Poster Bildiri Ödülü  “ nü aldı.

10-14 Mayıs 2014 tarihleri arasında K.K.T.C. in  Girne İli Elexus Otelinde düzenlenen 19. Ulusal Hipertansiyon  ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’ne  Dicle Üniversitesi Hastaneleri İç Hastalıkları  Anabilim Dalı  Öğretim  Üyeleri de “Yoğun Bakım Hastalarında Mekanik Ventilatörden Ayırmaya Akut  Böbrek Hasarının Etkisinin Değerlendirilmesi” isimli    bildiri ile katıldı.

“En İyi Poster Bildiri Ödülü”

İç Hastalıkları Öğretim Üyeleri Eren Eynel, Ali Veysel Kara, Emre Aydın, Fatma Aydın, Salih Tekin, Ziver Gün, Mehmet Ali Çelik, Zülfükar Yılmaz, Yaşar Yıldırım, Ali Kemal Kadiroğlu ve Mehmet Emin Yılmaz tarafından hazırlanan “ Yoğun Bakım Hastalarında  Mekanik Ventilatörden Ayırmaya Akut  Böbrek Hasarının Etkisinin Değerlendirilmesi   “  isimli bildir, 10-14 Mayıs 2014 tarihleri arasında K.K.T.C. in  Girne İli Elexus Otelinde düzenlenen 19. Ulusal Hipertansiyon  ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’nde    “EN İYİ POSTER BİLDİRİ ÖDÜLÜ ” ne layık görüldü.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.