Tütün Denetleme Komisyonu Denetime Devam ediyor

DSC 5069 1

Dicle Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde kurulan Tütün Denetleme Komisyonu denetlemeyi sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Komisyon Başkanı İsmail Karaman;” Tütün Denetleme Komisyonumuz Dicle Üniversitesi Hastanelerinin genelinde denetimlerini sürdürecektir. “ dedi.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."