TRT GAP Diyarbakır Radyosunun Konuğu Oldu

recep1

Başhekim Yardımcısı  Doç.Dr. Recep Dursun. 04.07.2017 tarihinde TRT Gap Radyosunun canlı yayın konuğu oldu.  Dicle Üniversitesi Çocuk ve Onkoloji Hastanelerinde, Onkoloji çocuklarının tedavi süreçlerini, neler yaşayıp nelere ihtiyaçları olduğunu. Hasta çocuklara yapılan elbise yardımını, bundan sonra  planlanan etkinlikleri, organizasyonları, Dicle Üniversitesi Hastanelerinde gerçekleştirilen randevu sistemini ve yapılması planlanan diğer çalışmalar hakkında konuştu.

recep2

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."