online ran tel

banner logo

Hasta Çocuklara Bayram Elbisesi

DSC 5295

Giysi Banka gönderilen koli içerisinde birde not çıktı. notta;   “Minik Kahramanım! Seni tanımıyorum. Ama biçki kalplerimiz bir seninle ..Senin için dua ediyorum.  Her şey  çok güzel olacak... Bayramlığını güle güle giy. Şapkanı takmayı da unutma sakın. Umarım beğenirsin. Seni Kocaman Öpüyorum. O güzel yanaklarından...” yazılıydı.

Dicle Üniversitesi Çocuk ve Onkoloji Hastanelerinde tedavi gören çocuklara hastane bünyesindeki Giysi Bank'tan bayramlık elbise ve oyuncak dağıtıldı. Çocukları Başhemşire Rahime Atlı ve Hastane Müdür Yardımcısı Mehmet Şah Soner ile birlikte ziyaret eden Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Gen; “ Bu çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bayramda sevindirmek amacıyla, kendilerini ziyaret ettik ve hayırsever  vatandaşlarımız tarafından Giysi Bankamıza bağışlanan elbise ve oyuncaklardan dağıttık. “  dedi.

“Mütevazi bir proje olarak kuruldu “

Giysi Bank'ın mütevazi bir proje olarak kurulduğunu söyleyen  Gem, “Personellerimizin özverili çalışmaları neticesinde  Giysi Bankamız  her geçen gün daha da büyüdü.  Türkiye'nin birçok ilinden koliler halinde hibe giyim ve oyuncak eşya geliyor. Biz de buradan hastanelerimizde tedavi gören ihtiyaç sahibi hasta ve yakınlarına elimizden geldikçe her türlü giysi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. “ şeklinde açıkladı.

“Bayramlığını güle güle giy”

İsmini açıklamayan hayırsever bir vatandaştan Dicle Üniversitesi Giysi Banka gönderilen koli içerisinde birde not çıktı. Küçük bir sarı kağıda yazılan notta ;   “Minik Kahramanım! Seni tanımıyorum. Ama biçki kalplerimiz bir seninle ..Senin için dua ediyorum.  Her şey  çok güzel olacak... Bayramlığını güle güle giy. Şapkanı takmayı da unutma sakın. Umarım beğenirsin. Seni Kocaman Öpüyorum. O güzel yanaklarından. ..” yazılıydı.

“Şapkamı da taktım”

Elbiseleri  alan hastamız şapkasını taktı ve “ Çok teşekkür ederim, sizlerin duaları ve doktorlarımızın etkin tedavisi sonucu iyileşeceğimize inanıyorum. Notunuzda belirttiğiniz gibi, her şey iyi olacak.. Ellerinizden öperim.”   Cevabını paylaştı.

DSC 5295  DSC 5300

DSC 5305  DSC 5310

DSC 5315  DSC 5323DSC 5330  DSC 5321

DSC 5337  DSC 5340

DSC 5345 1  DSC 5355

DSC 5352  not

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Bilgisini tüm hastane çalışanlarıyla paylaşan, sürekli gelişen ve geliştiren, kurumda güvenle anılan, takım ruhu ve yeniliklerin öncüsü olan bir ekip anlayışıyla, teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde; SKS, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE standartlarının sürekliliğini sağlayan bir koordinatörlük olmaktır.."

Misyonumuz

SKS Hastane, SAS, ISO 9001 KYS, EFQM ve MOTE Standartları kapsamında yapılacak düzenlemeler, yürütülecek faaliyetler ile ilgili usul ve esasları oluşturarak, hastalara ve öğrencilere mümkün olan en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunan hastanelerimiz birimlerine ve üst yönetimine; İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme yöntemleriyle danışmanlık yaparak, tüm çalışanlarla birlikte, kurumda kalite kültürünü geliştirmektir.