online ran tel

banner logo

Hasta Yakınlarına Misafirhane Tahsisi

1 1

Çevre il ve ilçelerden gelen hasta ve hasta yakınlarının konaklama ihtiyacını gidermek amacıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 391 yatak kapasiteli misafirhane hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 3 aydan beri hizmet vermeye başlayan 8 katlı misafirhanede 136 oda ve 391 yatak bulunuyor.  Büyükşehir Belediyesi ile Dicle Üniversitesi Hastanelerinin ortaklaşa aldıkları karara üzerine  bölge illerinden  ve çevre il ve ilçelerinden Dicle Üniversitesi Hastanelerine tedavi için gelen hasta ve hasta yakınları , hastaneden aldıkları belgelerle gidip  misafirhaneden ücretsiz faydalana bilecekler.

Misafirhanede ayrıca engelli hastalar içinde 10 odanın bulunduğunu belirten yetkililer, odların 2 kişilik olduğunu, hasta yakınlarına 20 personelin hizmet verdiğini,  misafirhanede, çamaşırhane, ütü odaları, idari odalar, acil durumlarda ayakta tedavi amacıyla revir ve yemekhane bulunduğunu ve misafirhanede ayrıca çay ve kahve ikramının da ücretsiz olduğunu söylediler.

Ulaşım da ücretsiz

Misafirhanede kalmak isteyen Hasta ve yakınlarının Dicle Üniversitesi Hastanelerinden  misafirhaneye gidiş ve dönüşleri için ulaşım hizmeti ise Dicle Üniversitesi Hastaneleri tarafından verilecek.

Servis araç saatleri ise şöyle ;
Yenişehir ilçesi Galeria arkasında bulunan misafirhanenin bulunduğu yere servis her gün saat 20.00’da  hastaneler ana binası önünden misafirhaneye hareket edecek, Sabah saat 08.00 da misafirhaneden D.Ü. Hastanelerine ulaşım sağlanacak.

8  IMG 6823

IMG 6825  IMG 6829

IMG 6831  IMG 6835

IMG 6839  IMG 6841

IMG 6843  IMG 6844

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.