Tütün Değerlendirme Komisyonu Toplandı

IMG 68221729

Tütün denetleme komisyonu 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Hastaneler Müdür Yardımcısı İsmail Karaman başkanlığında toplanan komisyon bir dizi karar aldı.

Başhekimlik toplantı salonunda yapılan toplantıya kurum yöneticileri ve birim sorumluları katıldı. Tütün Denetleme Komisyon Başkanı İsmail Karaman, toplantıda Tütün ile mücadelede Hastanemizin mevcut durumu kapsamında yürüttükleri faaliyetlerin genel değerlendirilmesinin yapıldığını ve tütün ile mücadelenin 2017 yılı için planlanan çalışmaların ele alındığını belirti. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmeler sonucunda komisyon kararlarının alınmasıyla toplantı sona erdi.

IMG 68221729

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."