online ran tel

banner logo

Hedefler Arasında Yeni Projeler de Var

IMG 6345

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Birinci Genel Kurul Toplantısı 26.04.2017 günü saat 13.30 da  Rektör Prof. Dr. Talip Gül Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başhekimlik Konferans Salonunda yapılan Genel Kurul Toplantısına Hastaneler üst kurlu katıldı. Toplantıda gündem ile ilgili konuşan Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, faaliyet raporu hakkında sinevizyon eşliğinde  kapsamlı bir bilgi sundu. Başhekim Kadiroğlu sunumunda genel kurulun yılda iki defa  olmak üzere yılda iki kez toplandığını hatırlatarak, genel kurul toplantılarında her kesimden gelen önerilerin de değerlendirildiğini söyledi.

Yeni merkezlerin açılması hedefler arasında

Dicle Üniversitesi Hastanelerinin misyon, vizyon ve temel değerlerini de  anlatan Kadiroğlu daha sonra  Kalite standartları ve stratejileri ile çalışan ve hasta memnuniyeti hedefleri ve diğer konularda belirledikleri toplam 39 hedef  hakkında bilgi verdi.

Çalışan memnuniyeti hedeflerinin yüzde 70 in üzerinde, radyoloji randevularının en geç üç gün, laboratuar  rutin  tetkiklerinin de  4 saat içerisinde gerçekleştirilmesinin hedeflediğini belirten Başhekim Kadiroğlu, Tüp Bebek, İyot ve Ozon Tedavi Merkezlerinin kurulması, yılda bir milyon Tl. teknolojik yatırım yapmak, Ruh ve Toplum Sağlık Merkezini hayata geçirmek, öğretim elemanı sayısını yılda en az yüzde 20 artırmanın da hedefleri arasında yer aldığını söyledi.

“ Biz bir aileyiz “

Daha sonara söz alan Rektör Prof. Dr. Talip Gül, “Genel Kurulu Üyelerinin büyük kısmı buradadır.  Arkadaşların öneri, temennileri ve eleştirileri varsa söylesinler. Biz bir aileyiz. Farklı fikirler çıkabilir. Onları da dinlemek isteriz. “ sözü üzerine tek,  tek söz alan kurlu üyeleri öneri ve temennilerini dile getirdiler.

IMG 6345  IMG 6363

IMG 6372  IMG 6375

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.