Çocuk Hastanesinde 23 Nisan Hazırlığı

IMG 6229 1

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi bir renk cümbüşüne dönmüş durumda.

Çocuk Hastanesinde yatarak tedavi gören ve hastaneye tedavi için gelen çocuk hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak ve  hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla  hastane girişi, poliklinik ve klinik koridorları ile klinikler süslendi.

Hastaneye tedavi için gelen ve yatarak tedavi gören çocuk hastalar, bu süslemeleri görünce şaşkınlık ve sevinçlerini gizleyemiyorlar.

Çocuk Hastanesinden sorumlu Müdür yardımcısı Mehmet Şah Soner  Çocuk Hastanesinde 23 Nisan’ın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

IMG 6229 1  IMG 6228

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."