online ran tel

banner logo

Rektör Talip Gül Patlamada Yaralananları ziyaret etti

DSC 4666

Dicle Üniversiyesi Hastanelerinde üç Nisanda meydana gelen yangında özveri çalışmaları sonucunda birf saat gibi kısa bir sürede söndürerek bir felaketin önüne geçen hastane personeli, üniversite itfaiyesi, Afat, Umke hastane güvenlik, Başhemşirelik otomasyon ve mimarlık bölümleri personellerine verilen teşşekür belgesi törenine katılan Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcısı Eyyüp Tanrıverdi, Rektör Yardımcısı Tahsin Kılıç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aluçlu Rektör Yardımcısı ve Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu ile birlikte Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde sabah saat 10.45 sıralarında meydana gelen patlamada yaralanarak Dicle Üniversitesi Hastaneleri Acil ve travmatoloji hastanesinde tedavi altına alan yaralıları ziyaret etti.

Yaralılar hakkında bilgi alan Gül, yaralıları tek tek ziyaret ederek sohbet etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

DSC 4666  DSC 4678

DSC 4685

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.