KBB ve Burun Boğaz Cerrahisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

IMG 20170403 WA0002

Diyarbakır ve Çevresi kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Mart ayı eğitim toplantısını Dicle üniversitesinde yaptı.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı, Diyarbakır ve Çevresi KBB ve BBC Derneği adına konuşan Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr . İsmail Topçu, Çukurova da yapılması gereken Mart ayı toplantısının, Mart ayının son Cumartesi günü Çukurova video konferansı olduğundan, toplantı bir Nisan 2017 tarihinde Dicle Üniversitesi KBB Eğitim Salonunda yapıldığını belirterek; “ Tüm meslektaşlarımı Dicle Üniversitesi KBB eğitim salonunda ağırlamaktan Dernek yönetim kurulu ve Dicle Üniversitesi KBB Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri olarak kıvanç duyuyoruz. “ dedi.

Türkiye’de Canlı Cerrahi Eğitimi Veren Tek Salon
Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı 2 yıldan bu yana her ay düzenli olarak bölgede hizmet veren Kulak Burun Boğaz uzmanı doktorlarına Canlı Cerrahi Yöntemiyle Eğitimler düzenlediğini ifade eden Prof. Dr. İsmail Topçu, Dicle üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Eğitim Salonu Türkiye’de Canlı Cerrahi Eğitimi Verebilen tek eğitim salonu olduğunu söyledi.

Mart Ayı Toplantısı
01.04.2017 tarihinde Dicle Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Eğitim Salonunda yapılan Canlı Cerrahi Eğitimi 14.00 da başladı. 2 saat süren toplantının moderatörlüğünü Doç.Dr. Elif Baysal, Canlı Cerrahi’yi ise Doç. Dr. Mehmet Akdağ yaptı.

SÖZLÜ SUNUMLAR:
16.00-16.30 saatleri arasında yapılan sözlü sunumları Doç.Dr. Zeynep Baysal Anestezide Zor Kulak Burun Boğaz Vakaları, 16.30- 17.00 saatleri arasında da Doç.Dr. Elif Baysal Tinnituslu Hastada Yaklaşım, Son Güncellemeler ile ilgili sunum yaptılar.

IMG 20170403 WA0002  IMG 20170403 WA0000

IMG 20170403 WA0001 IMG 20170403 WA0003

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."