Başhekim’den Gece Denetimi

gece denetimi

Dicle Üniversitesi Hastaneleri BaşhekimProf.Dr. GökhanKırbaşmesai sonrası geç vakitlerde hiçbir görevliye haber vermeden ansızınhastanegenelinde denetimyaptı.

Başhekim Yardımcıları,Müdür Yardımcılarıve Süpervizörlerlebirlikteilk önceAcil Servisintedavi odalarınıdaha sonra kliniklere geçerekbaşta doktorlar olmak üzere sağlık personellerinidenetledi.

Kliniklerdedenetimde bulunanBaşhekimKırbaş,hasta ve yakınları ile yakından ilgilendi..hasta, hasta yakınlarına bir problemlerinin yada aksaklığın olup olmadığını soranKırbaş; ““Hastane personelimiz gündüz olduğu gibi gecede aynı titizlik ve gayretle görevinin başındadır.Vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hastaların dilek ve şikâyetlerinidinleyerek acilşifa dileğinde bulunan Kırbaş, hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarınıdasordu. Hastalarınhabersiz olarak ansızın buraları denetlemeniz güzel bir şey. Devam etmenizi istiyoruz.demeleri üzerine zamanlı zamansız gününher saatinde denetimlerimizi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Memnuniyet algısını üst seviyede tutacağız

BaşhekimProf. Dr. GökhanKırbaş,denetim sonrası yaptığı açıklamada; “Hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu öğrendik.Hastanenin Kalite ve Memnuniyet algısının her zaman en üst seviyede kalabilmesi,bilgi, deneyim ve olanaklarıyla, Diyarbakır vebölge  halkınadaha iyi sağlık hizmeti sunmak amacıylakurumlarında gece denetimi yapmaya devam edeceğiz. “  şeklinde açıkladı.

Göreve başladığı ilk
aylardan  içerisinde gerçekleştirdiği yenilikler hakkında bilgiler verenKırbaş “Hastanemizinana binası kırk yıldan fazladır hizmet veriyor. Geçmiş yılların projeleriyle yapılmış bir binadır. Fiziki yapısının elverişsizliğine rağmen iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz, muayeneden, tedaviye, temizlikten güvenliğevarana kadar bütün hizmetleri gerçekleştirirken kaliteyi birinci planda tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hasta ve hasta yakınları dasağlık alanında yaptıkları hizmetlerindendolayı başhekim, doktor, sağlık personelleri ve diğer personellereduacı olduklarını söyledi.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."