online ran tel

banner logo

D.Ü. Hastaneleri Başmüdürlüğü Toplantılara Devam Ediyor

basmudurluk2

Dicle Üniversitesi Hastaneleri  Baş Müdürlüğü haftalık toplantılarına devam ediyor.  Son iki ay içerisinde bir dizi  faaliyet gerçekleştirdiklerini  belirten Hastaneler Başmüdürü  Oktay Arıtürk, “Altıncısını gerçekleştirdiğimiz bu günkü toplantıda,  kurumun verimli şekilde  çalışmasını sağlamak  üzere her  türlü ihtiyaçları zamanında  tespit etmek,  çözüm odaklı  olmak ve  yeni projelerin hayata  geçmesini sağlamak için  gerekli olan görüşmeler yaptık.” dedi.

Arıtürk,  yaptıkları faaliyetleri de şöyle anlattı. "Mesai saatleri dışında hastanelerimizin idari, teknik ve mali işler konusundaki sorunların anında çözülmesi için nöbetçi idari amirliğini kurduk.

-Hastanelerimiz bünyesinde çalışan ( Güvenlik, Mutfak, Teknik Bakım, Şoförler, Temizlik Elemanları, Hasta Destek Elemanları )  tüm personellerimiz ile  ayrı ayrı toplantılar yapılarak sorunları  ve öneriler konuşuldu.

-Klinik  ve yoğun bakımlarımızın ihtiyacı olan malzemelerin  ivedi olarak alınması için görüşmeler yapıldı.

-Tüm çalışanlarımıza iletişim yolu ile dolandırıcılık ve yazım kuralları ile ilgili eğitimler verilmesi sağlandı.

-Hastanelerimiz bünyesinde çalışan elemanların hayatlarını riske edecek olan problemlerin çok hızlı şekilde çözülmesini sağlamak için toplantılar düzenlendi.

-Problemler arasında iletişimi güçlendirmek, motivasyonu artırmak iş stresini azaltmak  ve aidiyet  hissini oluşturmak  için sosyal  aktivitelerin  yapılacağı şeklinde  kararlar alındı.”

HASTANELER BAŞMÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTILARI

basmudurluk1

basmudurluk2

HASTANELER BAŞMÜDÜRLÜĞÜ YAZIM KURALLARI EĞİTİMİ

yazim kurallari 2

yazim kurallari

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.