online ran tel

banner logo

Personelle Sohbet Toplantılarını Hastane Sathına Yayacağız

DSC 3494

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr.Gökhan Kırbaş ameliyathane çalışanlarıyla bir araya geldi.

İletişimi güçlendirmek, çalışanların sıkıntı ve önerilerini dinlemek ve  çözüm bekleyen sorunlarına ışık tutmak amacıyla ameliyathane personelleri ile  sohbet toplantısında bir araya gelen Başhekim Kırbaş; “Hastanelerimizde ilk defa uygulanan bu sohbet toplantısını  tüm bölümlere  yayacağız.” dedi.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr.  Fevzi Çelik ve Başhemşire Rahime Atlı’nın da   eşlik ettiği toplantıda, ameliyathane personellerinin yaşadığı sıkıntılar ele alındı. Personellerinin memnuniyetle karşıladıkları toplantıda, sağlık sektörünün,  içinde duygu barındıran ve ekip çalışması gerektiren bir hizmet sektörü olduğuna dikkat çeken Prof.Dr. Gökhan Kırbaş;” Bizler takım çalışması sergilemeliyiz. İlk defa yaptığımız bu buluşmaları belli aralıklarla başka bölümlerle de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Personellerden Önerileri Alındı

Sohbet toplantısında, personellerin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki problemler, zorluklar gibi birçok görüş ve öneriler çalışan personellerin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi.

Memnuniyetle Karşılandı

Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, Başhekimin kendilerini ziyaret etmelerini ve yaşadıkları problemleri yetkili kişi olarak dinlemelerini memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

DSC 3496 DSC 3494

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.