online ran tel

banner logo

2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Düzenlendi

is sagligi2

6331 sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ve "Çalışanların İş Sağlığı ve GüvenliğiEğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik" gereği; hastanemiz bünyesindeki idarive sağlık çalışanlarına (Dr., Hemşire, Memur, Laborant, Tekniker, Teknisyen, Eczacı vb.)yönelik 07-22 Kasım 2016 tarihleri arasında 5 oturumda (her oturum bir buçuk gün) 'Kalp Hastanesi Konferans Salonunda' İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri düzenlendi.

Doç.Dr. Tahsin ÇELEPKOLU,Yrd. Doç. Dr. Hamza ASLANHAN,İSG Koordinatörü ve İSG Birim Sorumlusu Medine ÇİÇEK GİRGİN, İSG Uzman A.Bahadır KARLİ, İSG Uzmanı Sabahaddin ASLAN, İSG Uzmanı M. Sıddık TEKSİN ve Sivil Savunma Uzmanı Necmi KOLSUZ tarafından verilen eğitimlerde “Meslek Hastalıkları, Hastalıktan Korunma Prensipleri ve Korunma Tekniklerinin Uygulanması, Biyolojik ve Psiko-sosyal Risk Etmenleri, İlk Yardım, Ekranlı Araçlarda Çalışma, Elektrik Tehlikeleri Riskleri ve Önlemleri" gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

Her bir oturumu 12 saat olan İSG Eğitimprogramına yaklaşık 1200 çalışan katıldı.

is sagiligi4  is sagligi1
is sagligi2  is sagligi3

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.