D.Ü. DE DÜNYA HEMŞİRELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

12- 18 Mayıs Dünya Hemşireler  Haftası nedeniyle Dicle Üniversitesi Hastaneleri tarafından çeşitli etkinlik ve konferanslar düzenlenecek.  8 Mayıs 2017 günü saat 13.15 te başlayacak olan  Hemşireler günü programı  saat 17.00 ye kadar sürecek.

Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan programın açılış konuşmasını  D.Ü. Hastaneleri Başhemşiresi Rahime Atlı ‘nın  ardından  Atatürk Sağlık Yüksek  Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kelle, ve Hastaneler  Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu yapacak.

Moderatörlüğünü  Prof. Dr. Mustafa  Kelle’nin yaptığı  Toplumsal Travmalar ve İyileştirilmesi konulu konferansta,  Prof. Dr.  Doğan Şahin Travmanın Toplumsal Etkileri, Yrd. Doç. Dr. Sevil Yılmaz Travmalı Bireye  Yaklaşım ve Hemşirelik  Bakımı, Yrd. Doç.Dr. Hatice Nevzat Muhtar  da  Psikodrama  ve Grup Terapilerinde Travmanın   Çalışılması  konusunda konuşmalar yapacak.

Konuşmalar sonunda D.Ü. Konservatuar  öğretim elemanları tarafından verilecek   müzik dinletisinin  ardından  plaket takdimi ile program sona erecek.