Hasta Rehberi.

banner logo

Refakatçi Politikamız

refakatci

Hastaya refakatçi gerekip gerekmediği hastanın doktoru tarafından belirlenir.
Refakatçi bir kişiyle sınırlıdır.

Refakatçi vizit ve tıbbi bakım sırasında hastanın yanında bulunmamalıdır.
Refakatçi için ACİL VEZNE BİRİMİ tarafından bir refakatçi kartı verilir.
Refakatçi hastanın bakımına izin verilen ölçüde yardım eder.
Refakatçi hastanenin koyduğu tüm kurallara uymak zorundadır.
Bazı kliniklerde refakatçi uygulaması yoktur.
Yoğun bakım ve bazı birimlerimizde refakatçi bulundurulamaz.
Bu ana kurallar dışında her kliniğin kendine özel refakatçi politikası oluşturabileceği unutulmamalıdır.

Hastanelerimizde refakatçi kalabilmek için Refakatçi Kartı alınması zorunludur.

Refakatçi kartı almak için, yatışı yapan doktorun yatış kâğıdına “refakatçi kalması uygundur” ibaresini yazıp kaşelendikten sonra yatış evrakı ile birlikte Hasta Kabul Bürosuna kart için başvurulur. Hasta Kabul Bürosu tarafından düzenlenen kart, Resmi Onay bürosunda onaylattırıldıktan sonra kullanılabilir. Refakatçinin giriş ve çıkışlarda bu kartı göstermesi zorunludur.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"En yüce değer, bilgi; en üstün hizmet, insana hizmettir" anlayışıyla Avrupa Birliği standartlarında, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Türkiye ve Ortadoğu’da güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta ve hasta yakını odaklı, tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Avrupa Birliği kalite standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.