Hasta Rehberi.

banner logo

Hastanelerimizden Ayrılırken

anabina

Evinizde bakımınızın devamını sağlayabilmek için multidisipliner taburcu planınızyapılacak;

Taburcu talimatları (diyet, egzersiz, banyo, vs)

İlaç reçeteleri ve kullanma talimatları

Kontrol muayeneleri ve/veya takip hizmetleri (fizik tedavi, diyet vb)

Taburcu planınız ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa, hemşireniz veya hekiminiz size yardımcı olacaktır.

Taburcu olurken servislerimizde yapılan tedavi işlemleri ile ilgili epikriz istemeyi unutmayın.

Yatan Hasta Memnuniyet Anketidoldurmayı unutmayınız. Bu önemli geri bildirim bizleri yönlendiriyor ve süreçlerimizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat oluşturuyor. Hizmetlerimizde daha iyi olabilmek için düşüncelerinizi öğrenmeliyiz. Anketler her klinikte bulunmaktadır ve doldurduğunuz anketleri her servis kapısının yanında bulunan anket kutularına koyabilirsiniz.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"En yüce değer, bilgi; en üstün hizmet, insana hizmettir" anlayışıyla Avrupa Birliği standartlarında, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Türkiye ve Ortadoğu’da güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta ve hasta yakını odaklı, tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Avrupa Birliği kalite standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.