Gelmeden Önce

Hastanemizde geçireceğiniz zamanı etkin kullanmak ve rahat edebilmeniz için hastanemize gelirken neler yapmanız gerektiği konusunda sizleri bilgilendirerek hastanemiz hakkında hastanemize gelmeden bilgi sahibi olmanızı sağlamaya çalışacağız.

Kalp Hastanesi, Çocuk Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Acil Hastanesi ve Merkez Hastanemizle sizin her türlü endişenizi ve sıkıntınızı en aza indirmek,  hastanemizden huzurlu bir şekilde yolcu etmek için haftanın her günü 24 saat yanınızdayız.

Hastanemize gelmeden önce; yaptıracağınız işlemler ve gerekli hazırlıklar hakkında her türlü bilgiyi 0850 480 21 00 numaralı telefonu arayarak Çağrı Merkezindeki görevlilerimizden öğrenebilirsiniz. Onlar sizin her türlü yardım çağrınıza, her türlü bilgi isteğinize cevap vermek ve sizlere hastanemizle ilgili her konuda yardımcı olmak üzere 24 saat telefon başında sizleri dinliyor olacaklar.

Hastanemizin bölümleri, doktorları ve çalışma saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İlgili birimler için randevu taleplerinizi de  0850 480 21 21 numarayı arayarak veya Hastanelerimizin web sitesi üzerinden veya http://212.175.244.148/ProRANDEVU adresinden alabilirsiniz. Sizin için hastanedeki her süreci bilgi vererek açıklayacak ve sorularınıza yanıt verecek çağrı merkezi görevlisi arkadaşlarımız sizin hastanemizdeki yakınlarınızdır.

Hastanemize gelirken lütfen yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızı getiriniz. Bunlar sizin hastanemizdeki gerek poliklinik gerekse yatış işlemleriniz için gerekli olacaktır. Hastanemize ilk kez geliyorsanız arkadaşlarımız, sizin bilgilerinizi hastane bilgi yönetim sistemine kaydını yapacaktır.

Tedavinizin sürekliliğinin sağlanabilmesi için evde kullandığınız ilaçlarınızı yanınızda getirmeyi unutmayınız. Reçeteli ilaçlarınızın yanı sıra kullandığınız vitaminler, aspirin ve bitki tedavilerini de getirmeyi unutmayınız. Hekiminiz talep ettiyse, ilgili röntgen, tetkik sonuçları ya da raporlarınızı da mutlaka beraberinizde bulundurunuz. Daha önceden yaşadığınız sağlık sorunları ilgili varsa elinizde dokümanlar yanınızda bulundurunuz. Herhangi bir alerji veya kronik hastalığınız varsa bunu mutlaka doktorlarımıza söyleyiniz.