Personel Görev Talimatı Toplantısı Yapıldı

DSC 1587

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde taşeron elemanı olarak çalışan ve bir süre önce kadrolu işçi statüsüne geçirilen işçiler için görev talimatı toplantıları yapılamaya başlandı.

Taşeron işçilerinin 2 Nisan 2018 tarihinde kadrolu işçi statüsünde hastane bünyesinde istihdam edilen ve hastane yönetimi tarafından, Temizlik, Hasta destek, Veri giriş kontrol işletmeni gibi görev bölümüne ayrılan personeller için görev talimatı toplantılarına başlandı.

Hasta Destek ve Temizlik Personelleri için D.Ü. Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapılan “ Görev Talimatı” Toplantısına Hastaneler Başmüdürü Oktay Arıtürk, temizlik ve destek elemanlarından sorumlu Pakize Karayel, temizlik ve hasta destek elemanları katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Hastaneler Başmüdürü Oktay Arıtürk;  D.Ü.Tıp Fakültesi Hastanelerinin bölgeye hitap ettiğini, hastanelerde hijyenin çok önemli olduğunu hatırlatarak; “ Bu hijyenin en büyük ayağı da sizlersiniz. Bu konuda sizlere büyük görevler düşüyor. Kılık ve kıyafetlerinize dikkat ediniz. üniformanızı giyiniz. Mesainize riayet ediniz. Malzemeleri uygun ve dikkatli kullanmanızı. Hastanemizi koruyup kolayınız. Hasta ve hasta yakınları, personel arkadaşlarınız ile as ve üstlerinizle iyi geçinin,  münakaşaya girmeyiniz. İşlerinizi düzgün yapın, talimatlara uyun, mesainize zamanında gelip gidiniz “  önerisinde bulundu

DSC 1587 DSC 1593 DSC 1599 DSC 1600 DSC 1606