Çocuklara Yönelik Moral Şenliği Devam Ediyor

DSC 9501

D.Ü. Tıp Fakültesi Hastanelerinde hasta çocuklar için Moral Şenliği düzenlenecek. Moral Şenliğine katılacak olan çocukların, halk oyunları ve çocuk şarkıları eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklarını belirten D.Ü. Hastaneleri Sosyal Komite Başkanı Rahime Atlı, şenliğe hastanede yatarak tedavi gören çocukların yanı sıra hastane çalışanlarının çocuklarının da katılacağını söyledi.

D.Ü. Hastaneleri Sosyal Komitesi, SKS ve Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Moral şenliği 25 Nisan’da D.Ü. Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi Konferans salonunda yapılacak.  Halk Oyunlarının yanı sıra çocuk şarkılarının da seslendirileceğini belirten  Sosyal Komite Başkanı ve Hastaneler Başhemşiresi Rahime Atlı,” Şenliğe katılan çocuklara Zumbi, Kids gösterisi, Palyaço  Balon, Yüz boyama ve sürpriz hediyelerimiz olacak.“ dedi.

DSC 9592 DSC 9501