Rektör Gül Personelle Yemekte Bir Araya Geldi

DSC 9710

Mütevazi ve alçak gönüllüğü ile bilinen Rektör Gül’ü Tıp Fakültesi Hastaneleri memur yemekhanesinde  görüntüledik. Yemek kuyruğunda sıra beklerken görüntülediğimiz Rektör Talip Gül, yemek kuyruğunda, kendi yemek servisini yaparak personellerle birlikte yemek yiyip sohbet etti.

Memnuniyetlerini alkışla dile getirdiler

Sağlık -Sen Şube Başkan Yardımcısı Veysel Cangül de, yıllardan beri var olan personel yemek sonuna yapılan köklü çözüm ve iyileştirmelerden dolayı tüm çalışanlar adına rektör ve hastane yönetimine teşekkür etti. Personeller de memnuniyetlerini alkışlarla dile getirdiler. Rektör Gül de  hizmetlerinin daha güzel ve katlanarak  devam edeceğini söyledi.

Personelin beslenme konularına özellikle hassasiyet gösterdiklerini belirten  Prof. Dr. Talip Gül, göreve gelmeden önce personel yemeğinin üç çeşit olduğuna dikkat çekti ve; “Göreve geldikten sonra  hep şikayet konusu olan personel yemeğini daha kaliteli ve  çeşidini de dörde çıkararak bir ihtiyaca daha cevap verdik.” dedi.

Gül, personellerle birlikte yemek yedi, yemeklerin kalitesini ve lezzetini beğendiğini, yemek kalitesini ve çeşidini artırmadan  mutlu olduklarını ve  göreve geldikleri  günden itibaren bu tarz bir çalışmanın alt yapısını oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

DSC 9705 DSC 9710 DSC 9717 DSC 9725 DSC 9728 DSC 9731 DSC 9736 DSC 9737 DSC 9739