Misociis nulla interdum et

14

Acil ve Travmatoloji Hastanemiz, 11 bin metrekare kapalı alanda 68’i Yoğun Bakım yatağı olmak üzere toplamda 110 yatak ile Türkiye’nin en büyük acil kompleksi olarak hizmet vermektedir. Bünyesinde; Radyolojik Görüntüleme Merkezleri, Laboratuvarları, Yanık Merkezi ve Yoğun Bakımları bir arada barındıran kompleksimiz 7 gün 24 saat tüm acil branşlarda akademik kadrosu ile hizmet vermektedir.

Yanık Merkezimiz, ciddi yanık vakalarına yapılan müdahaleler, başarı oranları ve kapasitesi ile Türkiye’nin sayılı, bölgemizin ise en büyük Yanık Merkezidir. Ayrıca Plastik cerrahi alanında bölgemizde yapılamayan birçok ameliyat Plastik Cerrahi merkezimiz bünyesinde yapılmaktadır. Bunların başında;  Serbest Doku Nakilleri, Çene Kaybı Ameliyatı, Büyük Cilt Kanserlerinin Kapatılması – Tedavisi, Yarık - Damak, Dudak Ameliyatı, Doğumsal Anomaliler, Kötü Yüz ve Çene Kırıklıkları Tedavisi - Cerrahisi, El Cerrahisi Ameliyatları, Replantasyonlar (El ve Parmak Kopma Ameliyatları) ve tüm Estetik Operasyonlar akademik kadromuzla başarıyla yapılmaktadır.