Başhemşire Devir Teslim Töreni Yapıldı

IMG 5888

Dicle Üniversitesi Hastaneleri  Başhemşiresi Selda Budak, 8 yıl başarıyla  sürdürdüğü Başhemşirelik  görevini  Dicle Üniversitesi Hastaneleri Dahiliye Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Rahime Atlı’ya  devretti.

Başhekimlik makam odasında yapılan devir teslim töreninde.  Konuşan Dicle Üniversitesi  Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş ;“. 8 yıl yürüttüğü Başhemşirelik görevini de  layıkıyla, başarılı bir şekilde yaptı. Bu bir bayrak yarışıdır. Makamlar gelip geçicidir. Ama devletteki görevler  esastır, devam eder.” Diyerek başarılar diledi ve hizmetlerinden dolayı  Selda Budak’a plaket takdim etti.

Selda Budak’ da konuşmasında, “Başhemşirelik görevinde olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Görevi devir ettiğim  arkadaşımın da bu görevi başarıyla yürüteceğine inanıyorum.  Kendisine başarılar dilerim.“ dedi.

Halef Selef in başarı dilekleri

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş’ın plaket sunumundan sonra, başhemşirelik görevini Selda Budak’ tan devir alan  Rahime Atlı  da  Selda Budak’a bir buket çiçek verdi. Daha sonra halef ile selef   birbirlerine sarılıp başarı dileğinde bulundular..

Başhemşire yardımcılarının da katıldığı  devir teslim töreni sonrasında  Başhekim. Prof. Dr. Gökhan Kırbaş ile toplu hatıra fotoğraf çektiler.

IMG 5884

IMG 5889

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır."

Misyonumuz

"Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır."