online ran tel

banner logo

DİYABETLİ ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ

DİYABETLİ ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Hastalıkları Endokrin Bölümü 14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeniyle

, 42 kişiden oluşan  diyabetli çocuklara sinema gösterisi düzenledi. Etkinliğe ,Dr.Ruken YILDIRIM, Diyabet Hemşiresi Şivezat ASLAN, Hemşire Şerife YÜKSEL,Diyetisyen Müjde OK ve intörnler katıldı.  Sinema gösterisi sonunda verilen yemekte konuşan Dr.Ruken YILDIRIM bu etkinliğin düzenlemelerinin amacının Diyabetli çocuklarınbirbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, çocuklara bu durumda olan çok sayıda hastanın olduğunu, tedavileri yapıldığı sürece bu hastalıktan korkmamalarını ayrıca  Diyabet hastalarına spor yaparak ve karbonhidrat sayımını hakkında verilen eğitimlerle hayatlarını    nasıl normal bir şekilde  idame edebileceklerini  göstermek olduğunu söyledi.

Haritalar

Adresimiz:
21080 Kampüs Sur
Diyarbakır Türkiye
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi 08:00 - 12:00  ve 13:00 - 17:00
Ziyaret Saatlerimiz: Her gün 13.00-14:00

Vizyonumuz

"Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" anlayışıyla, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartları çerçevesinde, sürekli bilgi ve teknolojisini yenileyebilen, Ülkemizde ve komşu ülkelerde güvenle anılan bir referans hastane olmaktır.

Misyonumuz

Hasta, hasta yakını ve çalışan odaklı, çağdaş tıbbi etik ilkelerini benimseyen, Sağlıkta kalite ve Akreditasyon standartlarına uygun ve katılımcı yönetim anlayışı ile bütüncül bir sağlık hizmeti sunmaktır.