D.Ü.Hastanelerine Teşekkür Mektupları Yağıyor

IMG_1741

Başhekim Alan “Sağlığına kavuşturduğumuz hastalarımızdan gelen teşekkür mektupları çabalarımızın boşuna olmadığını gösteriyor.’’ dedi

Hasta ve hasta yakınlarından gelen teşekkür mektupları için tıklayınız>>

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde tedavi görüp sağlığına kavuşan hasta ve hasta yakınlarından Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan’a teşekkür mektupları yağıyor.

Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Üroloji, Kalp Damar Cerrahisi ve Hematoloji Anabilim Dalı klinikleri başta olmak üzere birçok klinikte yatarak tedavi görüp sağlığına kavuşan Hasta ve Hasta yakınları, D.Ü. Hastanelerine başvurdukları andan itibaren tedavi gördükleri süre içerisinde kendilerine gösterilen kolaylık, konulan teşhis, yapılan etkili tedavi, personelin ve doktorların göstermiş oldukları ilgiden dolayı Başhekim Prof. Dr. Sait Alan’a mektup yazarak teşekkürlerini bildiriyorlar.

Çalışma Azmimiz Artıyor

Başhekim Prof. Dr. Sait Alan, hastalardan gelen teşekkür mektuplarının kendilerini sevindirdiğini ve mutlu ettiğini belirterek, " Hastanemizde tedavi olup sağlığına kavuşan hasta ve hasta yakınlarımızdan gelen teşekkür mektupları bizim ve çalışma ekibimizin azmini ve şevkini artırıyor. Biz gerçekten hastanemize gelen herkese kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Çabalarımızın boşa olmadığını gelen teşekkür mektuplarından anlıyoruz. Bu gün hastanelerimiz gerek kapasite, gerek hizmet kalitesi ve gerekse tıbbi cihazlar ve fiziki görüntü bakımından Türkiye’de sayılı hastanelerden biri haline gelmiştir." dedi.

Hastalardan Mektup Var

Damar tıkanıklığı teşhisi ile Kardiyoloji Kliniğinde tedavi gören Kadriye Engin’in oğlu Zülküf Engin, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan’a yazdığı mektupta özetle şu ifadelere yer verdi. ‘’Damar tıkanıklığı teşhisi ile kliniğinize yatırılan annem Kadriye Engin’in anjiyo ve stent takılmasını başarıyla gerçekleştiren başta hocamız Prof. Dr. M. Sıddık Ülgen ve ekibine, ilgi ve alakaları dolayısıyla bizi minnettar bırakan, Yrd. Doç. Dr. Zühal hanıma ve tüm hastane personeline en derin saygı ve hürmetlerimi sunar, mesleklerinde başarılı olmaları dileğiyle Allah yar ve yardımcıları olsun.’’

Tuncay Arslan ve Veysel Muguş adlı hastaların ortaklaşa yazdıkları mektup ise şöyle; “Öncellikle böylesi bir hastane meydana getirdiğiniz için teşekkür ederim. Genel Cerrahi kliniğinde tedavi gördük. İlk muayeneden itibaren tüm hastane personelinin hastalara göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduk. Başta siz olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum.’’

SOSYAL - MEDYA