Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Romatoloji Sempozyumumuz 12-13 Nisan 2019

romatoloji3

Türkiye Romatoloji Dernegi, Fırat Üniversitesi ve Dicle Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği Romatoloji Sempozyumumuz 12-13 Nisan 2019 tarihinde Diyarbakır'da yapılacaktır. Romatolojik konulara ilgi duyan tüm hekim arkadaşlarımız davetlidir.

Bu sempozyumda temel hedefler: Romatizmal hastalıklarda farkındalık oluşturmak ve Romatolojik hastalıklar ile bir şekilde teması olan Aile Hekimi, İç Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı ve araştırma görevlisi meslektaşlarımızın romatoloji hakkındaki bilgilerini güncellemektir.

Bu sempozyum sırasında bölgemizde hizmet sunan Romatoloji uzmanları ve alanında Dünya çapında değerli hocalarımızla bir araya gelme fırsatı oluşacaktır.

Romatolojiye ve romatizmal hastalıklara ligisi olan, bölgedeki tum meslektaşlarımız: sempozyuma katılmaya ve bu vesile ile bir araya gelmeye davet ederiz.

Prof.Dr.Remzi ÇEVİK        Prof. Dr. Süleyman Serdar KOCA

pdfDUYURU DOKÜMANI.pdf