Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Surların Kalbinde Acili Sen Anlat 14. Acil Tıp Asistan Sempozyumu Üniversitemizde Yapılacak

DSC 5881

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) ve ACİL Tıp Asistan Birliği (ATAB) nın çatısı altında, Türkiye’nin ilk ve tek tamamı acil tıp asistanlarından oluşan komitelerin görev aldığı ACİL TIP ASİSTAN SEMPOZYUMU’ nun 14.sü 18-21 Nisan 2019 tarihinde Diyarbakır’da düzenlenecek.

Sempozyumun ana temaları olgular eşliğinde iki farklı alan üzerine olacak.  Ana tema olarak ‘Uyuşturucu-Keyif Verici-Narkotik Madde Kullanımı’ ve bütün acil asistanlarının yumuşak karnı olan ‘Pediatrik Aciller’ ele alınacak. Bu anlamda Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD), ACİL Tıp Asistan Birliği (ATAB) ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil ve Travmatoloji Anabilim Dalında çalışan asistanlardan oluşan komite üyeleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Hastaneler Başhekimliğini ziyaret ettiler.

DSC 5860 DSC 5881 DSC 5884