Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

“Rehber Hemşire Eğitimi” Projesi Hayata Geçirildi

DSC 5756

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri ile Karacadağ Kalkınma Ajansı arasında “Rehber Hemşire Eğitimi” projesinin sözleşme protokolü imzalandı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Eğitim Koordinatörlüğü tarafından projelendirilen, “Rehber Hemşire Eğitimi” başlıklı projemiz Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2018 yılı teknik destek programı kapsamında kabul edilmiş ve eğitim hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Projenin hayata geçirilmesi için hazırlanan protokol Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi  Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU ve Karacadağ Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral tarafından imzalandı.

DSC 5739 DSC 5752 DSC 5756 DSC 5766