• 0850 480 21 00

3.Çocuk Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

6

Dicle üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Sosyal Komite tarafından organize edilen  "3. Çocuk Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastaneleri Sosyal Komitesinin bu yıl 3.sü olmak üzere geleneksel hale gelen  çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu.Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen  şenliğe Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Talip Gül ‘ün eşi Nuray Gül, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Tahsin Kılıçoğlu’nun eşi Ayşe Kılıçoğlu ,Genel Sekreter Dr. Kenan Yakupoğlu’nun eşi Meliha Yakupoğlu ,Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi ve Sosyal Komite Başkanı Rahime Atlı  Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, ,  çok sayıda hastane personeli ve çocukları katıldı.

Çocuklar doyasıya eğlendiler

Öncü Çocuk Tiyatro Kulübü Grubu oyuncularının sahnelenen "Arkadaşım Eşek" ve "Kakuli" müzikal oyunu başlamadan önce oyuncular çocuklara neşeli dakikalar yaşattı. Çocukları sandalye kapma ve heykel oyunları başta olmak üzere çeşitli oyunlarla eğlendiren tiyatro gurubu, daha sonra "Arkadaşım Eşek" ve "Kakuli" müzikal tiyatro oyununu sahneledi. Çocuklara neşeli dakikalar yaşadı.

Etkinlik  hakkında bilgi veren Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi Sosyal Komite Başkanı  Rahime Atlı, Çocuk şenliğini geleneksel hale getireceklerini dile getirerek  "Biz sosyal komitemizi kurarken, bir eksiğimiz var dedik, çalışanlarımızı, hastalarımızı, hasta yakınlarımızı ve çalışanlarımızın çocuklarını motive etmemiz gerektiğini inandık ve bundan dolayı sosyal komitemizi kurduk, bu yıl şenliğimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik.  Çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçirdik çok eğlendik çocukların yüzlerindeki gülümseme bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Başta Başhekimiz Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ve emeği geçen herkese  çok teşekkür ederiz. Diye konuştu.

Etkinlik sonunda çocuklara sosyal komite tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9