Eğitici Eğitimi Projesi Hayata Geçirildi

3

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri ve Karacadağ Kalkınma Ajansı arasında imzalanan “Eğiticinin Eğitimi” projesi kapsamında eğitim uzmanı Dr.Oğuzhan Karagül tarafından; Genel bir bakış açısıyla eğitim, İş hayatında eğitim ve eğitimle elde edilen kurumsal kazanımlar, Kurumun iş süreci olarak eğitim projesi, Eğitimci, Öğretim ilke, Strateji ve yöntemleri, Eğitimcinin yol haritası ve eğitim becerisi, interaktif yaklaşım ve soru sorma becerisi” konularında eğitimler verildi.

Proje hakkında bilgi veren Eğitim birim sorumlusu uzman Hemşire Ayşegül Kaya Önav; “12-16 kasım tarihleri arasında çeşitli branş ve mesleklerden oluşan yaklaşık 50 çalışanımızın katılımıyla gerçekleşen Eğitici Eğitimi Projesi, kurumsal yapımızın korunması, gelişimi ve ilerlemesine eğitim yoluyla ciddi katkılar sunacaktır. Eğitim gönüllülük esasına dayanır, bizler bu proje vasıtasıyla gönüllere nasıl dokunabiliriz bunu öğrenmeyi hedefliyoruz ” şeklinde konuştu.

Projenin son gününde eğitici ve eğitici adayların sunum değerlendirmesine tabi tutulduğunu belirten Önav; Bu değerlendirmedeki amaç, eğitici ve eğitici adaylarının sunum esnasında noksan oldukları kısımlar belirlenerek iyileştirme yapılması için tavsiyelerde bulunmak olduğunu, projenin ikinci aşamasında yapılacak sınavda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitici eğitimi sertifikası verileceğini bildirdi.

Eğitim sonunda Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekim yardımcı Doç.Dr.Veysi Bahadır tarafından Eğitim uzmanı Dr.Oğuzhan Karagül’e yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür plaketi verildi.

1 2 3 4 5