26 Ekim Hasta Hakları Günü Kutlandı

DSC 3696

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde 26 ekim dünya hasta hakları günü münasebetiyle Başhekim Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Gülten Toprak hastane yöneticileri ve hasta hakları biriminde çalışan personeller tarafından hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtıldı.

Hastaların sorun, talep ve memnuniyetlerini  dinleyen Başhekim Kadiroğlu “Hastaların sorunlarını anında çözebilmek, yerinde müdahale etmek ve hastaya daha kaliteli  hizmet sunmak  konusunda hasta hakları biriminin  çok önemli olduğunu vurgulayarak hastalarının herhangi bir sorunla karşılaştığı zaman hasta hakları birimine başvurmalarını söyledi.

DSC 3678 DSC 3682 DSC 3687 DSC 3689 DSC 3696 DSC 3699 DSC 3701 DSC 3705 DSC 3723 DSC 3728