Eylül Ayı Başhemşirelik Rutin Sorumlu Hemşireler Toplantısı Yapıldı

DSC 2889

Başhekimlik konferans salonunda yapılan toplantıya Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu, Başhekim yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Yıldız,Hastaneler Başmüdürü Oktay Arıtürk , Hastaneler Başhemşiresi Rahime Atlı, Hastane yöneticileri ve klinik sorumlu hemşireleri katıldı

Hastaneler Başhemşiresi Rahime ATLI yaptığı konuşmada “ daha kaliteli hasta bakım hizmeti konusunda hatırlatmalarda bulunarak ;bütün hemşire arkadaşlarımızın daha özverili bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladı”. İşe yeni girmiş hemşirelere adaptasyon sürecinde destek olmak için hemşirelik uygulamaları el kitapçığı hazırlayacaklarını belirten Atlı; Sağlık Bakanlığı ve TSE tarafından ekim ayında yapılacak denetimlerle ilgili duyurularda bulundu.

Toplantısı sonrası hemşirelerden gelen soru ve temenni taleplerini dinleyen Başhekim Kadiroğlu ;bundan sonraki süreçte daha kaliteli hizmet vermek için hastanelerimizin kurumsal kimlik bilinciyle hareket etmek gerektiğini ve bu konuda sorumlu hemşirelere çok önemli görevler düştüğü belirtti.

DSC 2889 DSC 2895 DSC 2896 DSC 2898