Veri Giriş Personellerine Çalışma Sistemi Ve Sorumlulukları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

DSC 2536

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde görev yapan Veri Giriş personellerine Hastaneye müracaat eden vatandaşlara karşı yapılması gereken tavır ve davranışlar, çalışma sistemi ile İdari konulardaki sorumlulukları hakkında Hastane yöneticileri tarafından bilgiler verildi.

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal KADİROĞLU başkanlığında konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Başhekim yardımcısı Doç.Dr.Veysi BAHADIR Hastaneler Başmüdürü Oktay ARITÜRK hastane yöneticileri ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerin de görevli veri giriş personelleri katıldı.

DSC 2532 DSC 2536 DSC 2546