Güvenlik Personeline Yönelik Mevzuata Uygun Görev Ve Talimatlar Toplantısı

DSC 2523

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde Güvenlik elemanı olarak çalışan personellere yönelik “mevzuata uygun görev ve talimatlar” hakkında bilgiler verildi.

D.Ü. Tıp Fakültesi Konferans Salonunda yapılan toplantı Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Hastaneler Başmüdürü Oktay ARITÜRK hastane yöneticileri ve güvenlik elemanları katıldı.

DSC 2523

DSC 2526 DSC 2529